Opis

Mješavina hajdučke trave, žalfije, kantariona, vrijeska, majkine dušice, lista ruzmarina i timijana daje jedno ugodno aromatično, ukusno i ljekovito iskustvo u šoljici čaja. Kroz eteričnost i pune note ruzmarina, te bogatu aromu majkine dušice koja djeluje umirujuće, zaokružuje se pun ukus ove biljne kombinacije koja zasićuje osjetila i blagotvorno djeluje na kompletan organizam.

Sastav: hajdučka trava 17%, žalfija 17%, kantarion 17%, majkina dušica 16%, list ruzmarina 10%, timijan 7%.

Priprema: prokuvajte vodu na 100°C, prelijte filter vrećicu i pustite da odstoji 10 minuta. Nakon toga, čaj je spreman za upotrebu.

Način čuvanja: na suvom i tamnom mjestu.

Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije korišćenja proizvoda pročitate informacije na samom proizvodu. Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. 

*Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe.  

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products