Kapi za jačanje imuniteta sa vitaminom C 30ml

Kapi za jačanje imuniteta sa vitaminom C 30ml

PDFPrintanjeEmail
2,89 €
♦ dijetetski suplement - oralne kapi
Opis

Aktivni principi iz ekstrakata bokvice, timijana, žalfije i posebno ehinacee djeluju kao imunostimulator, stimulišući nespecifični ćelijski imunitet i dovode do povećanja produkcije interferona (jedinjenja odgovornog za odbranu organizma od infekcija, u prvom redu protiv virusa), ublažavaju simptome postojećih upala, djeluju blago bronhospazmolitički, protektivno i ubrzavaju oporavak. Ispoljavaju bakteriostatički učinak na nekoliko vrsta stafilokoka, streptokoka i pojedinih gljivica. Preventivno kapi se mogu davati kad postoji povećan rizik od infekcija, u stanjima smanjenog imuniteta, iscrpljenosti posle bolesti, napornog umnog i fizičkog rada, kod sportista i starijih osoba posebno u vreme gripa i prehlada. Mogu se  koristiti za ublažavanje simptoma akutnih i hroničnih upala respiratornog, digestivnog i urogenitalnog  trakta. Dodatkom vitamina C pojačava se profilaksa i tretman  raznih  infekcija.

(Ovo su navodi iz literature i stručnog mišljenja specijalizovanih ustanova koje se pozivaju na stavove EMA, ESCOP, WHO itd.., a ne tvrdnje proizvođača. Proizvod upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja  Srbije br. 5170/2019 od 07.05.2019.)

Sastav: vodeno-alkoholni ekstrakt biljaka: herba ehinacee (Echinacea purpurea), list  bokvice (Plantago lanceolata), list timijana (Thymus vulgaris), list žalfije (Salvia officinalis), L-askorbinska kiselina. Sadrže alkohol 38,1 g/100 g. Energetska vrednost manja od 50 kJ/12 kcal na 100 ml.

Način upotrebe: za navedena stanja popiti 3 puta dnevno po 20 kapi prije jela sa malo vode, mlijeka, meda i slično. Koristiti ih 7 dana pa napraviti pauzu nekoliko dana. Na ovaj način se mogu koristiti u dužem vremenskom periodu ako nema nuspojava ili kontraindikacija.

Napomene: Prije upotrebe promućkati.

Upozorenje: Čuvati van domašaja djece. Kapi ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Suplementi se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Nisu namenjene trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.

 Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren u originalnom pakovanju, zaštićen od svjetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. 

Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati.  

*Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe. 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products