Opis

Konoplja je poznata po svojoj neverovatnoj svestranosti kao industrijska kultura, a njeno sirovo sjeme je nedavno steklo popularnost kao superhrana za srce. Mljeveći sjeme u fini prah, dobija se odličan proteinski prah na biljnoj bazi - savršen za veganski, vegetarijanski ili hipoalergenski način života.

Sa 50% proteina po težini, konoplja sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina zajedno sa važnim aminokiselinama razgranatog lanca. Ove aminokiseline pomažu u održavanju zdravih mišića i vezivnog tkiva i mogu pomoći u poboljšanju atletskih performansi i oporavka.

Za razliku od drugih veganskih proteinskih prahova, konoplja sadrži veliku količinu dijetetskih vlakana, kao i omega masne kiseline. Ovo čini konoplju jedinstvenim izvorom podrške za zdravlje mišića, srca i probave. 

Vodenica organski konopljini protein u prahu je nježno hladno obrađen, čuvajući vitalne hranljive materije i enzime koji se mogu oštetiti toplotom. Ni u jednom trenutku u proizvodnom procesu se ne koriste konzervansi, aditivi ili pomoćna sredstva. Čist, orašasti ukus ovog fino mljevenog proteinskog praha lako se miješa u smutije, deserte i druge recepte.

Sastojci: 100% protein konoplje u prahu iz organskog uzgoja

Upotreba: 20-30 grama proteina konoplje pomiješati s 3 dcl vode, soka ili mlijeka po izboru u šejkeru. Takođe se može dodati u smutije, jogurt, granola pločice, puding ili kolač kako bi dobili kompletan i bogat nutritivni obrok. 

Način čuvanja: zatvorite vrećicu nakon otvaranja. Čuvati na hladnom i suvom mjestu.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. *Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe. 

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products