Opis

Crvena maka (Red Maca) je jedna od tri vrste peruanske make koje ima najviše antioksidativne i nutritivne vrijednosti. Između ostalog uz crnu ima veću koncentraciju macamida. Crvena maka može se slobodno nazvati makom za žene, uzevši u obzir njenu tradicionalnu primjenu i savremene dokaze i uvid u sastav i djelovanje. Muškarcima se preporučuje ukoliko pate od tegoba povećane prostate, kao i ženama za povećanje libida, plodnosti i zaštitu od stresa. Idealna za osteoporozu i osteopeniu.

Sastojci: bio sirova crvena maka iz organskog uzgoja.

Upotreba: 1-2 čajne kašičice (3-6g) sa vodom, voćnim sokom ili dodati u smuti, šejk ili pahuljice.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati sa ljekarom. Ne preporučuje se kod bolesti štitne žlijezde, trudnicama, dojiljama i djeci.

Alergeni: Može sadržavati tragove glutena, koštunjavog voća, susama i soje. Ne sadrži vještačke boje i konzervanse.

Način čuvanja: Čuvati zatvoreno na suvom i hladnom mjestu.

Zemlja porijekla: Peru

 


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. *Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe. 

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products